Erve Getkot

Over Erve Getkot

Over Erve Getkot

Erve Getkot is een unieke bestemming in het hart van een prachtige, natuurlijke omgeving, waar gasten kunnen genieten van rust en ruimte. Onze historische boerderij met 3 geschakelde vakantiewoningen heeft een rijke geschiedenis en is met zorg gerealiseerd om een authentieke ervaring te bieden, terwijl het alle moderne gemakken biedt. 

Bij Erve Getkot streven we ernaar om een plek te creëren waar mensen zich kunnen terugtrekken uit de hectiek van het dagelijks leven en zich opnieuw kunnen verbinden met de natuur en elkaar.

Gastvrij genieten

Onze vakantiewoningen zijn ontworpen met oog voor detail en comfort, waardoor elke woning een uniek karakter heeft. Ze zijn volledig uitgerust met hoogwaardige voorzieningen om te zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Of u nu op zoek bent naar een gezellige plek voor een romantisch weekendje weg of een ruime accommodatie voor een familievakantie, bij Erve Getkot vindt u de perfecte optie. Wij zorgen ervoor dat u zich welkom voelt en helpen u graag er een onvergetelijke tijd van te maken op ons erf. 

Geniet van de privacy en prachtige uitzichten over de omringende velden en bossen, waardoor u volledig kunt opgaan in de serene sfeer.

Gastvrij genieten
De familie achter Erve Getkot

De familie achter Erve Getkot

Als gast bij Erve Getkot wordt u hoogstwaarschijnlijk verwelkomd door Maury, de hartelijke beheerder wiens ouders er hun levenswerk van hebben gemaakt om deze idyllische vakantiewoningen te creëren. Vanuit een passie die zij deelden om gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden is Erve Getkot ontstaan. Met het overlijden van Maury's moeder in augustus 2023 heeft Maury de belangrijke taak op zich genomen om hun droom en nalatenschap voort te zetten. 

Het voortzetten van Erve Getkot als eerbetoon aan haar moeder toont Maury's toewijding aan de visie van haar ouders en haar liefde voor de plek. Gasten zullen niet alleen de warmte en gastvrijheid van Maury ervaren, maar ook de diepe verbondenheid en het respect voor de geschiedenis en de waarden die Erve Getkot zo speciaal maken.