Een prachtige locatie, omgeven door ruimte en natuur.
Erve Getkot is voor u de plek om heerlijk tot rust te komen
en te genieten van het Twentse landschap..

  • Header 2
  • Header 5
  • Header 4
  • Header 1
  • Header 3

Omgeving

Uw vakantiehuis in Twente is gelegen in het buurtschap Nutter, nabij Ootmarsum. In en rondom de rustieke omgeving van Ootmarsum kunt u heerlijk wandelen en fietsen te midden van de prachtige natuur.

Op ongeveer 2,5 km afstand van Erve Getkot kunnen kunst en cultuur liefhebbers hun hart ophalen in het centrum van het toeristenstadje Ootmarsum. U kunt er heerlijk rondstruinen, een hapje eten, de vele galerieën bezoeken en meer te weten komen over de geschiedenis van Ootmarsum. Met de leuke activiteiten die het hele jaar door georganiseerd worden, o.a. het vlöggelen met pasen, de siepelmarkten in de zomer, de kunstmarkt en de kerstmarkt, is er genoeg te beleven. Naast de vele galerieën heeft Ootmarsum ook prachtige musea: het Openluchtmuseum, het Drostenhuis en het Educatorium.

Buiten Ootmarsum is er natuurlijk ook genoeg te beleven. Landgoed het Singraven in Denekamp is er daar één van, op het landgoed staan vele monumentale gebouwen waaronder het statige huis Singraven en een eeuwenoude watermolen.

Het zwembad De Dorper Esch in Denekamp ligt op ong. 11 km afstand. In het zomerseizoen is het zwembad De Kuiperberg in Ootmarsum ook geopend.

Meer vakantie in Noordoost Twente:

contact

  Contactgegevens
   
Tel: +31(0)630985421
E-mail: info@ervegetkot.nl
Adres: Tubbergerdijk 6
  7638 PJ Nutter

Contactformulier